Erfaren fasadmålning för dig i Göteborg


Kunskap och kompetens för din husfasad

Aröds Måleri utför tvättning och målning av fasader för både företag och privatpersoner i Göteborg med omnejd. Vi hjälper dig självklart med såväl ny- som ommålning. Med över 20 års bred erfarenhet i branschen är din fasad i trygga händer när du anlitar oss. Hör av dig så kommer vi ut och bedömer din fasads behov och kommer med förslag!

Fasadtvättning


Kanske behöver din fastighets fasad inte målas om just nu, då hjälper vi dig självklart med en professionell tvätt som gör under för både det allmänna intrycket och det viktiga underhåll. Slå oss en signal så hjälper vi dig med en ärlig bedömning av det. Vi ser fram emot ditt samtal och svarar gärna på frågor du kan tänkas ha kring fasadunderhåll och målning.

Fasadmålning


Boka en tid med oss så kommer vi kommer ut och tittar på din fastighet för att bedöma vilket behov av fasadmålning som finns och förslår den färg alternativ färger som motsvarar dina och din fastighets behov.

Ibland behövs ställning för att utföra arbetet, då låter vi en professionell ställningsbyggare göra en ordentlig bedömning av det. Allt för att din fasad ska få bästa möjliga behandling med långvarigt gott resultat.