Proffsig inomhusmålning i Göteborg


Målning inomhus för dina behov

Idag väljer många att förnya sitt boende eller kontor genom att måla väggarna. Självklart utför vi även inomhusmålning utifrån dina önskemål. Vare sig det gäller det väggarna eller snickerier, nymålning eller ommålning. Med vår långa erfarenhet i branschen är du alltid trygg med att vi utför vårt uppdrag snabbt och effektivt utan att någonsin tumma på kvalitet och slutresultat.

Målning av inomhusväggar


Ett gott grundarbete är alltid A och O för att slutresultatet ska bli bra. Om väggarna varit tapetserade förut behöver de oftast slipas och bredspacklas jämnt för att utgöra en bra grund att måla på. När vi slipar väggarna använder vi alltid maskin som minimerar det damm som uppstår. Vi ser till att din fastighet eller lägenhet så snart som möjligt är både uppfräschad och fullt återställd för vardagslivet.

Målning av snickerier


Vill du ha snickerier som tak, lister, karmar med mera målade kan vi naturligtvis även hjälpa dig med det. Hör av dig och berätta om dina önskemål så bokar vi ett möte där vi besöker dig i [city} med omnejd och lämnar förslag på arbetet. Inga uppdrag är för små eller stora och alla utförs med samma yrkesskicklighet och omsorg om detaljer.